Opinie o DOMIKON Sp. z o.o. Czerniewice

DOMIKON Sp. z o.o.

Chcę otrzymać ofertę

Parkowa 2
97-216  Czerniewice, 
NIP: 773-23-00-662    KRS: 0000205293

Na rynku 13 lat, w Oferteo 7 lat.
Ostatnie logowanie: 2017-06-28 17:56

1 minutę temu  M****** złożył ofertę
2 minuty temu  P****** złożył ofertę
2 minuty temu  H****** złożył ofertę
4 minuty temu  K****** złożył zapytanie
7 minut temu  L****** zarejestrował się
7 minut temu  C****** złożył zapytanie
8 minut temu  H****** złożył ofertę
10 minut temu  C****** złożył zapytanie
10 minut temu  P****** zarejestrował się
11 minut temu  P****** złożył ofertę
13 minut temu  M****** złożył ofertę
13 minut temu  I****** złożył ofertę
14 minut temu  T****** złożył zapytanie
17 minut temu  H****** złożył ofertę
17 minut temu  G****** złożył ofertę
18 minut temu  S****** złożył ofertę
20 minut temu  D****** złożył zapytanie
23 minuty temu  F****** złożył zapytanie
24 minuty temu  K****** złożył zapytanie
25 minut temu  G****** zarejestrował się
28 minut temu  R****** zarejestrował się
28 minut temu  D****** złożył zapytanie
28 minut temu  K****** złożył zapytanie
22 minuty temu  W****** złożył zapytanie
28 minut temu  P****** zarejestrował się
30 minut temu  P****** zarejestrował się
30 minut temu  M****** zarejestrował się
24 minuty temu  Z****** zarejestrował się
24 minuty temu  M****** zarejestrował się
27 minut temu  A****** zarejestrował się

Opinie

Jesteś zadowolonym Klientem firmy DOMIKON Sp. z o.o.?

Dodaj swoje referencje

Marta Z., 2017-05-31

Domikon zbudował nam dom w 2015 roku. Współpraca była bezproblemowa na każdym etapie budowy. Od wylania fundamentów do wprowadzenia się minęło 8 miesięcy. Dom jest bardzo energooszczędny, w zimie jest ciepło, a latem nie nagrzewa się nadmiernie. Do tego doskonały projekt architektoniczny, (warto wybrać projekt indywidualny) skrojony na miarę naszych potrzeb, każdy metr jest dobrze wykorzystany. Polecamy firmę Domikon dla wszystkich, którzy chcą szybko zamieszkać u siebie, nie chcą rozwiązywać ciągłych niespodziewanych problemów w czasie budowy, a przede wszystkim chcą mieć ekonomiczny i ekologiczny piękny dom.

DOMIKON Sp. z o.o., 09.06.17 16:37:56.280

Serdecznie dziękujemy za pamięć :) Bardzo miło było z Państwem współpracować. Pozdrawiam Ewa Dostal…

Anna J., 2017-05-10

Nie odbyło się bez wpadek, ale ogólnie ocena na plus.

Powiązane produkty i usługi: inwestycje deweloperskie, firmy budujace domy, domy nowoczesne, domy energoszczędne, inwestycje deweloperskie Tomaszów Mazowiecki, firmy budujace domy Tomaszów Mazowiecki, domy nowoczesne Tomaszów Mazowiecki, domy energoszczędne Tomaszów Mazowiecki

Zobacz także firmy budujące pod klucz z miasta Tomaszów Mazowiecki i opinie o nich.

Dorota P., 2017-04-20

Na Domikon trafiliśmy podczas poszukiwań firmy, która zajmuje się budową domów drewnianych. Firmę możemy polecić każdemu kto chce mieć szybko i bez większych problemów wybudowany dom. Mieliśmy bardzo dobry kontakt z projektantem panem Dariuszem, który pomógł nam w wielu kwestiach. Na uznanie zasługuje pani Ewa, która ma w sobie dużo ciepła, cierpliwości i przez cały okres budowy naszego domu była z nami w kontakcie telefonicznym i e mailowym. Służyła nam radą, pomocą i wsparciem.

DOMIKON Sp. z o.o., 09.06.17 16:43:36.336

Dziękuję za bardzo udaną współpracę. Życzymy, aby dobrze się Państwu mieszkało przez długie lata:) …

Dominik B., 2017-04-13

Chciałbym polecić współpracę z firmą Domikon. Nasz dom został zbudowany sprawnie i rzetelnie. Budowa trwała bardzo krótko i nie wymagała dużego zaangażowania. Polecam Panią Ewę - opiekuna klienta, z którą mieliśmy stały kontakt od momentu podpisania umowy aż do zakończenia realizacji.

DOMIKON Sp. z o.o., 09.06.17 16:39:57.991

Dziękuję za miłe słowa, a przede wszystkim z udaną współpracę. Pozdrawiam gorąco.…

Andrzej D., 2016-09-06
Zlecę budowę domu z cegły szczelinówki, 130-140m2, Twardogóra

W ten sam dzień odezwał się do mnie Opiekun Klienta Pani Anna, rozmowa była bardzo merytoryczna, wyczerpująca i bardzo dla mnie zadowalająca. Pani Anna po rozmowie przesłała zdjęcia budowanych domów oraz możliwość spotkania z inwestorem, który już mieszka w domu od sześciu lat. Skorzystaliśmy z możliwości odwiedziliśmy inwestora i po prawie czterogodzinnej rozmowie i zaprezentowaniu domu oraz wyrażeniu swojej opinii o wykonawcy podjęliśmy decyzję, że dom chcemy budowa z firmą DOMIKON - decyzja zapadła.

Krzysztof C., Głuchołazy, 2016-06-23

Przymierzając się do budowy domu przeczytałem wiele o różnych firmach budowlanych. Chciałem generalnego wykonawcę i technologię ciężkiego szkieletu drewnianego, zatem skupiłem się na wybranych firmach z tego segmentu. Jedne firmy nie chciały wybranego projektu stawiać twierdząc, iż jest niewykonalny w tej technologi, inne twierdziły że, owszem, ale to, czy owo trzeba zmodyfikować, co doprowadziłoby do powstania zupełnie innego budynku, jeszcze inne zdyskwalifikowało chociażby stosowanie nieoddychającego styropianu na elewacji. Koniec końców zdecydowaliśmy się na Domikon, firmę pośrodku stawki jeśli chodzi o koszt budowy, ale zdecydowanie w czołówce jeśli chodzi o stosunek cena/jakość. Sama budowa, mimo że nie bez drobnych zgrzytów, przebiegła szybko i sprawnie. Budynek doprowadzony do stanu deweloperskiego w terminie, ekipy pracowały jak należy, drobne opóźnienia się zdarzały, również po stronie wykonawcy, lecz najczęściej z naszej winy i braku decyzji w tej, czy innej sprawie, a te trzeba było naprawdę szybko podejmować. Opiekun Klienta, pani Anna, zawsze otwarta na nasze zgłoszenia i uwagi, cierpliwa i życzliwa w stosunku do, jakbym siebie opisał, niełatwego klienta. Pan Zbigniew, właściciel, rozwiewa wszelkie wątpliwości natury technicznej, doradza najlepsze rozwiązania w każdej zgłoszonej sprawie. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Domikon wszystkim myślącym o budowie domu w tej technologii. Za dbałość o szczegóły, za rzetelność, za terminowość i za podejście do klienta i mimo że nie są może najtańsi, to jakość ich pracy tłumaczy nieco wyższą cenę.

Agnieszka J., Galowice, 2016-02-24

Firmie Domikon mogę wystawić z czystym sumieniem najlepsze referencje. Mieszkamy w domu 1,5 roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cała współpraca przy stawianiu domu przebiegała bez najmniejszych zarzutów. Zdaję sobie sprawę, że nie byliśmy łatwymi klientami, a pomimo to ani razu nie dano nam tego odczuć i pomimo różnych problemów z naszej strony spotykaliśmy się tylko z życzliwością, profesjonalizmem, ogromną wiedzą i pomocą. Jeszcze raz z całego serca polecamy.

Krzysztof K., Wrocław, 2016-02-12

Długo zastanawiałem się nad wyborem firmy która miała wybudować mi mój drugi już dom i wcale nie myślałem o budowie domu w systemie prefabrykowanym. Po zapoznaniu się z ofertami kilkunastu firm wybór padł na Domikon. Obecnie, po 3 miesiącach mam gotowy budynek w stanie deweloperskim:) i jestem bardzo zadowolony! Czy wszystko było super idealnie w trakcie budowy? - odpowiedź brzmi: NIE, ale ważniejsze myślę jest pytanie czy drugi raz zdecydowałbym się na budowę z Domikonem? - oczywiście, że TAK! Polecam bez wahania, w końcu ideały występują tylko w bajkach.

Piotr W., Skierniewice, 2013-04-16

Z firmą współpracowałem na etapie planowania budowy domu, przy czym ostatecznie zdecydowałem się na podpisanie umowy z konkurencją (głównie ze względu na nieco niższą cenę). Firmę Domikon mogę jednak polecić każdemu z czystym sumieniem. Są niezwykle profesjonalni (wycena 4 projektów zajęła im tylko 3 dni!), odpowiadają wyczerpująco na wszystkie pytanie, są w stanie wiele rzeczy podpowiedzieć. Warto skorzystać z zaproszenia i odwiedzić siedzibę firmy, gdzie będziemy mogli porozmawiać z właścicielami. Taka rozmowa bardzo dużo daje. Jeśli ktoś chce wybudować dom solidnie, szybko i z naprawdę dobrych materiałów, to polecam Domikon.

Barbara S., Kraków, 2013-02-28

Z firmą Domikon zetknęłam się na etapie pomysłu budowy domu. Analizowałam różne warianty domów i jestem zachwycona poziomem profesjonalizmu Pana Grzegorza Niewitały. Jest to człowiek, z jakim chciałoby się współpracować: konkretny, rzetelny i niezwykle słowny, co jest niezwykłą rzadkością. Bardzo polecam!!! Dzięki wycenom różnych projektów wybrałam dom, jaki będzie w przyszłości spełniać moje oczekiwania, ale i moje możliwości finansowe zarówno na etapie budowy, jak i dalszego użytkowania. Niestety nie mogłam skorzystać z pełnej oferty firmy Domikon, ze względów osobistych. Szczerze jednak polecam!

dorota r., wrocław, 2011-10-07

Jestem akurat w trakcie budowy z Domikonem. Wszystko idzie sprawnie, dokładnie i szybko. Kontakt z właścicielami firmy rewelacyjny - zawsze są do dyspozycji i odpowiedzą na wszystkie pytanie. Ekipy budowlane mają na najwyższym poziomie. Podsumowując dotychczasową współpracę z całą pewnością mogę powiedzieć że lepiej trafić nie mogłam!!!

Anna W., Warszawa, 2011-10-03

Jestem na początkowym etapie budowy - stoi fundament i oczekuję na montaż domu. Jak na razie nie mam zastrzeżeń co do terminowości i jakości wykonania. Ekipa wykonująca fundament sprawdziła się znakomicie - wszystko w terminie, na budowie porządek, jakość wykonania bez zarzutu. Mam nadzieję, że to dobry prognostyk na dalszą współpracę

Zygmunt B., Kraków, 2011-09-22

Rzetelna firma, która zna się na tym, co robi. Fachowość budowlańców poznaje się po tym, jak rozwiązują napotykane problemy (bo problemy przy budowie domu zawsze będą - brak dopracowanych na etapie projektu elementów, szczegółów itp). Firma ta zasługuje na pełne zaufanie klienta.

Justyna L., Paterek, 2011-09-13

Profesjonalizm pod każdym względem, wszystko wykonane zgodnie z umową. Rewelacyjny kontakt właścicielami jak i pracownikami firmy. Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do wykonania budynku, wszelkie prace były wykonane w terminie. Naprawdę polecam!!!

Sławomir G., Wolica k/Nadarzyna, 2011-04-01

Firma Domikon właśnie rozpoczęła budowę mojego domu w Wolicy pod Warszawą i jak na razie jakość prac i sprawność ich wykonania nie budzą moich najmniejszych zastrzeżeń. Również proces samego projektowania domu oraz wszelkich ustaleń przed rozpoczęciem budowy przebiegał sprawnie i bezproblemowo. Na tym etapie realizacji inwestycji mogę z pełnym przekonaniem polecić firmę Domikon jako rzetelnego i godnego zaufania wykonawcę.

agnieszka p., slugocice, 2011-03-25

rewelacyjny kontakt z firmą, profesjonalen podejście do inwestora, bardzo przyjemna współpraca przez cały cza trwania budowy. oczywiście dom wykonany bardzo dobrze, estetycznie i pod klucz w takim terminie w jakim było w umowie. wszytsko super! wszytskie materiały po bardzo korzysnych cenach. szczerze polecam

Piotr B., Skierniewice, 2011-03-14

Z firmą Domikon spotkaliśmy się przez przypadek. Mieliśmy już podjęte decyzje o budowie w technologii tradycyjnej. Po przeanalizowaniu przedstawionych zalet i wad technologii szkieletu ciężkiego niemalże w ostatniej chwili zdecydowaliśmy się na zmianę. Nasz tryb pracy uniemożliwia bezpośredni stały nadzór nad budową - firma Domikon jest stworzona dla takich jak my! Pełny profesjonalizm w obsłudze, życzliwa atmosfera dały nam niespotykany komfort. Z pełną odpowiedzialnością polecamy firmę jako rzetelnego profesjonalnego i uczciwego dostawcę usług budowlanych - to zalety niezbyt często spotykane.

Małgorzata P., Zarządzanie Personelem, Smolec, 2011-03-09

Pracuję z klientami i wiem, jak powinna wyglądać obsługa na każdym etapie transakcji. Zdecydowaliśmy się podpisać umowę na budowę domu z firmą Domikon, ponieważ oprócz bardzo dobrej jakości domów jakie budują (Oglądaliśmy ich domy w różnych stadiach i te, które mają po 10 lat i te, które dopiero są wykańczane) są to przede wszystkim ludzie, którzy lubią to co robią i znają się na tym. Firm budowlanych, które proponują budowę domów z drewna jest na rynku polskim mnóstwo, ale ile jest tych, które się na tym znają pozostawię bez komentarza. Jako ludzie niemający kompletnie pojęcia o budowie domów, a pragnący mieć swój własny domek, otrzymaliśmy od firmy Domikon pełne wsparcie w zakresie wyboru działki, architekta i wielu rozwiązań które wskazują na to, iż szanują nasze pieniądze i potrafią znaleźć nam rozwiązania umożliwiające oszczędności. Polecam na tym etapie budowę wymarzonego domu z tą firmą.

Andrzej P., Wrocław, 2011-03-09

Przeanalizowałem wiele firm, uczestniczyłem w wielu spotkaniach z wykonawcami oraz klientami, zjeździłem pół Polski oglądając wykonanie domów przez poszczególne firmy i po tej analizie podpisałem umowę na budowę domu z firmą Domikon. Nie będę tu opisywał, jak wyglądały rozmowy z poszczególnymi firmami, podkreślę tylko, że nie odpowiada mi współpraca na zasadach "Będziesz Pan zadowolony". Zdaję sobie sprawę, iż jestem trudnym klientem, który posiadając niewielki budżet wiele wymaga. Kultura współpracy Państwa Wysockich z klientem powinna gwarantować sukces. Jak będzie okaże się niebawem etap negocjacji mam już za sobą, dom gotowy będzie w sierpniu 2011r. Wtedy napiszę jak przebiegł etap realizacji. Jeżeli ktoś ma pytania jak wygląda współpraca na tym etapie, chętnie podzielę się doświadczeniami.

Anna r., sandomierz, 2010-09-03
Zlecę budowę domu o pow. około 130m2

Profesjonalna firma, rzetelna, bardzo otwarta na klienta. Jej przedstawiciel przekonał nas do domu o konstrukcji szkieletowej (typ niemiecki) m.in. dzięki: solidności wykonania (30 letnia gwarancja), szybkości budowania, zaletom użytkowania (dla nas ważne,że to ciepły dom niskim kosztem),bardzo rozsądnym cenom wykonania, użyciu - w standardzie - materiałów o lepszych właściwościach użytkowych (np. do ocieplenia wełna mineralna zamiast styropianu, którego właściwości po kilkunastu latach już nie są tak dobre). Firma standardowo wykonuje kosztorysy, żeby się dokładnie zorientować w kosztach, ale moim zdaniem o ich otwartości i życzliwości dla klienta szczególnie dobrze świadczy gotowość do pomocy i dzielenia się doświadczeniem. Nie zasypują stosami materiałów na swój temat, ale konkretnie pomagają: np. przedstawiliśmy nasze oczekiwania, zależało nam na czasie i nieprzekroczeniu limitu wydatków - zaproponowano nam kilka projektów, dla wybranego przygotowano kalkulację kosztów a następnie dopasowywano poszczególne pozycje tak, aby ani jakość domu, ani nasza kieszeń nie ucierpiała, prawdziwa łamigłówka. Przy tym menadżer uczciwie wskazał nam i dołączył do orientacyjnej kalkulacji także wszelkie inne koszty (administracyjne, przyłączy itp.), które nie są opłatą dla jego firmy, ale które klient musi ponieść, nim wprowadzi się do wymarzonego domu - ktoś, kto całe życie mieszkał w bloku i buduje dopiero swój pierwszy dom może nawet o nich nie pomyśleć. A tak ma się poczucie pewności - bez zaskoczeń i szarpaniny, w naprawdę kulturalnej i rzeczowej atmosferze powstaje solidny, ciepły dom w przystępnej cenie. Polecam.